Post by misselawoodpo on Feb 21, 2022 7:40:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest :vaření hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest :vaření hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest :vaření hry 2022 version ▞▞▞
Takže to, co je na této hře velkým zklamáním, je to, že nemůžete přejít na další úroveň bez nákupu drahokamů, protože jít do další restaurace stojí směšnou částku, mám pocit, že po dokončení všech úrovní v jedné oblasti byste měli automaticky postoupit do další , dobrá hra, ale kvůli tomu se odinstaluje
Za každou úroveň dali pouze 2 drahokamy, což nestačí na nákup ingrediencí, upgrade a nové restaurace. Nelíbí se mi to. Měli byste dát 5 drahokamů za úroveň, jinak ztratíme čas. dík
Raději získávejte drahokamy častěji, než abyste se pokoušeli lidi zbavit peněz. Přestaň být chamtivý!
Dobré, rychlé, ale nemůžu utrácet peníze, když to ukazuje, že mám dost mincí
těžké získat diamanty, stále musíte sledovat 10 reklam a každá úroveň je reklama
Hrozná hra. Dokončíte 40 úrovní a další restaurace se neodemkne zdarma, potřebujete 250 drahokamů a 1500 coinů. Takže v podstatě hrajete stejných 40 úrovní, abyste získali drahokamy a mince, abyste odemkli další restauraci, úplná ztráta času don neobtěžuj.odinstalován
Cooking Fest: yemek oyunları Arcade dek
Chválmvas
V první restauraci účtuje diamanty, i když máte dost mincí. Pokud nemáte diamanty, neaktualizuje se. Tímto způsobem nemůžete získat dostatek diamantů k odemknutí další restaurace
miluji hru. tak závislý na tom, ale diamanty se opravdu musí dostat
Miluji tuhle hru. Jeden miluji time management a náročné hry. 2 Líbí se mi také, že jídlo vypadá jako skutečné, díky čemuž hra působí realističtěji.
Tato hra je zatím zábavná, teprve jsem ji začal hrát. Moje jediná stížnost je, že zákazníci ve hře přicházejí rychle a chtějí jídlo opravdu rychle. Jsem teprve na úrovni 7 a už to začíná být trochu obtížné.
toto je nová hra na vaření a jedna z nejlepších her na vaření pro dívky, kterou jsem hrál skoro rok a nabízí mnoho možností vaření a servírování jídla v dívčí restauraci. Tohle je moc hezká hra než kuchařská horečka. kuchařská horečka má jen několik úrovní, ale tato dívčí restaurační hra má neomezené úrovně zdarma
Hra se mi líbí, jen by to mělo být něco jiného než to, co získat klenoty, jako je sledování reklamy nebo
Vynikající game.u potřeba dát nějaké drahokamy po každých 5 úrovních. jinak jak upgradujeme položky, které potřebují drahokamy.
Upgrade je drahý. Lepší podobné hry
Jen bych si přál, abych mohl získat drahokamy rychleji, abych mohl zvýšit úroveň svých hamburgerů, kromě toho zatím žádný problém
Líbí se mi to, ale je těžké upgradovat, pokud za to neplatíte
Je vynikající a vždy tuto hru hraji, mám pouze 1 stížnost, že zákazníci přicházejí velmi rychle, ujistěte se, že by se to nemělo stát 😊
Memasak Fest:permainan memasak Arkade ewls
a je to složité, ale je to velmi pěkné miluji hru velmi pěkná top Kitty, ale je to jen hlas vaření děkuji pěkná hra na vaření hra pro děti a dospělé vaření vaření Tom pěkná hra budu milá velmi rychle dám hodnocení hvězdičkami
Byla to ztráta času, neustále to zamrzalo a stále se objevovaly reklamy, nevím, jak lidé mohou hrát tuto mrazivou hru😠😡😡
Hlavní věc, kterou na této hře miluji, je to, že je náročná
Aplikace je velmi zajímavá..........ale dokončím všechny úrovně v mém prvním obchodě.......pak také nemohu koupit nový obchod, protože vyžaduje zaplacení velkého množství drahokamů .......a abych sbíral drahokamy, musím hrát víc..... A poté, co jsem mnohokrát hrál stejné úrovně......teď nemám o hru žádný zájem..... .
je stále těžší dělat úrovně, pokud neutratíte peníze, takže to nebude zdarma.
příliš pomalé a navíc musíte koupit všechno kromě toho, že se podíváte na 10 videí, ale získáte pouze jeden diamant, který potřebujete téměř na všechno!
miluji hru na vaření. tato hra je skvělá, i když ji teprve začínám hrát!
dobrá hra
Toto je zábavná a férová hra
Hrál bych dál, ale mezi tím, že musíte sledovat 10 reklam, abyste získali jeden drahokam, a pak musíte utratit šílené množství drahokamů za otevření další restaurace, i když máte peníze na to, abyste ji otevřeli, žádáte příliš. Jedná se spíše o peníze, než o cokoli jiného. Zábavná hra, ale nutnost neustále kupovat drahokamy je směšná.
prošel první tabulí, ale bez drahokamů se nemůže dostat na další
Nejhnusnější fraška na COOKING FEVER (nejlepší hra na vaření evurrr)... chlapi, NESTAHUJTE TUTO HRU... hra je velmi základní a odpadová.. upgrady jsou ŠÍLENĚ drahé.. tak drahé, že to nedává žádný smysl LOL.. vyzve vás k nákupu coinů a diamantů jako WTH!! Teď to může znít, jako bych nadával, ale je tam docela dost pravopisných chyb... A samozřejmě to všechno vývojáře nezajímá... je lepší hrát COOKING FEVER
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulasyon tvjp
Není dost způsobů, jak vydělat drahokamy, budete si je muset koupit. Pro upgrade potřebujete drahokamy. Jinak se mi hra líbí.
Cooking Fest :vaření hry Arkádové knjz
Tenhle určitě předejte dál. Při prvním otevření této aplikace se zobrazila reklama. Páni, vývojáři ve špatné formě. Dovolte mi alespoň zhodnotit hru na pár úrovních, než mě budou bombardovat reklamami.
Budu v další den a čas Jean a těším se na vaši e-mailovou adresu a čas mého života s vámi a váš čas a ohleduplnost Měl bych sdílet tento seznam relaxačních měkkých na váš účet bude moci jít pro ostatní jsou úžasné, jste úžasní, nejste na druhé straně Jean Pracoval jsem v jiný den a čas druhého dne, který pro vás funguje nejlépe, není filtrován dovnitř a ven a vy a vaše rodina jste velmi žhaví dnes sem
Systém přetahování je opravdu otravný, mělo by to být klepání, pak tímto způsobem oslovíte více zákazníků, když je dopravní špička.
Hrál jsem tolik restauračních her, nemohl jsem uvěřit, že se nemůžete dostat do různých úrovní různých kuchyní bez nákupu drahokamů, toto bylo podruhé, co jsem si hru stáhl, protože jsem si myslel, že dělám něco špatně, když jsem to vyhledal, všichni to mají stejně stížnost, kterou mám, je to, že hrajete 40 úrovní a prakticky vám strčí ruku do kapsy tak smutný, že se k této hře znovu nevrátím, odstraňuji ji.
je to dobrá hra, ale jen jsem si přál, aby bylo na hodinách trochu víc času na přípravu jídla.
Líbí se mi hra, kromě reklam, které se neustále objevují a proč potřebujeme sledovat deset reklam, jen abychom dostali jeden diamant zdarma, jeden diamant zdarma ?..... I un instalaci této aplikace nyní jeho ludacris.
nereagující ovládací prvky, reklamy za úrovní, žádný způsob, jak vydělat drahokamy, které jsou potřeba k provedení nejzákladnějších upgradů
Hra je frustrující. Nelze se dostat ze segmentu Rate Us a vrátit se zpět do hry
zábavné a vzrušující, i když bych si přál, aby bylo získávání diamantů snazší
není žádný způsob, jak vydělat drahokamy na pokrytí upgradů a nových nákupů v obchodech bez nákupu balíčků a jsou VELMI drahé! Také ne vždy dostanete své denní odměny, ale celkově jde o zábavnou hru. Kéž bych toho mohl odemknout víc!!
Takže frustrující tuto hru reklamami
bavilo se hraním, ale nemohl jsem získat drahokamy