Post by misselawoodpo on Feb 21, 2022 7:30:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lep\u0027s World 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število točk ▞▞▞
▞▞▞ Lep\u0027s World 2 2022 version ▞▞▞
zanič je! nekatere ravni so v redu, nekatere ravni pa so le dane nekaj borovcev in prisiljeni ste kupiti ojačevalnike. zato je neumno
to je res neverjetno, saj vsaka stopnja, ki jo zmagaš, težja postaja, je kot izziv, tako sem vesel, da lahko napišem to pismo, da ti povem, kako zelo te imam rad to igro, kar imam za povedati in če ne preneseš potem zamujaš stvari upam, da imaš lep dan adijo
ni slabo, a še nekateri želijo biti boljši
Lep's World 2 Árkádjátékok afs
Ker gre za preproste ravni
Mislim, da je ok, ker je v kriku, ko igram 1/4, črn
Kupil sem snop draguljev, bil sem zaračunan, vendar nikoli nisem prejel draguljev. Ali mi lahko povrnejo stroške
Kot smo že omenili, so dirkalne igre za Android pogosto arkadne igre, ... In zdaj, ne tako dolgo nazaj je bila igra World of Tanks: Blitz
Tako zelo mi je všeč, da sem tako brez besed, da mi je zelo všeč, če obstaja možnost več kot 100 zvezdic, bom pritisnil 200!!!♥♥♡♡
Ok, bilo je dobro, a na stopnji 8-4 je bilo zelo težko. In ni mi bilo všeč.
Ta igra smrdi na računalniku, poskusite jo na drugih napravah.
Preveč oglasov. Najslabša igra. silite v celoti oglase
Super, vendar leps world 3 ima bolj zanimive pošasti. Morate ga izboljšati
2. Susie Q Ranch. Vir: zozi. Susie Q Ranch Če želite poskusiti v nekaj drugačnega v ... Ko ste končali dirke, lahko uživate tudi v nekaterih arkadnih igrah,
To mi je všeč, vendar mi ni všeč, ker, ko tečeš awt of arts, moraš počakati
Dobra igra moja fevrit igra (2 leti)
Ni tako dobro in ravni so zelo zelo zelo zelo trdi in povsod oglasi
Kontrole so zanič. To je namenjeno temu, da boste vedno znova gledali West v oglasih. Nikoli ne bom kupil West in, ker se oglasi tako ponavljajo. Končno prideš do mesta, ki ga ne moreš premagati
To je najboljša pustolovska igra, ki jo lahko igrate na številnih nivojih in čudovitih zemljevidih, vendar je težava v tem, da se igra ne posodablja hitro, čeprav mi je ta igra všeč
All-Star iOS aplikacije, televizorji Samsung, slušalke Bluetooth, Acer ...
Vedno se najde nekdo, ki lahko lovi - v igri je skupno sedem regij, ... želel malo bolj prijazen nadzor, saj to ni hardcore simulator, ampak arkadna igra.
aplikacija je čudovita, zelo me zabava, ko sem brez interneta, prenesi, ne bo ti žal, ljubil boš tako kot jaz.
Zabavna igra, a preveč dolgočasna. Je za otroke♥
Bedno
Zdravo družba! LEP'S WORLD 2 je čudovita igra. V tej igri preveč uživam. In prenesem vse stopnje te igre, pogosto jo igram ves čas. Ko pa igram naslednjo stopnjo, je pisalo, da bodo naslednje stopnje kmalu...... Čakal sem tako dlje časa, vendar so naslednje stopnje ne pridem. Počutim se zelo zelo žalostno.
IGRE (arkadne, dirka?ke, strate?ke, ?portne,...) - Mazda forum ...
to je nesmiselna igra, vendar je dobra na začetnih ravneh
Lep`s World 2, irski Super Mario? - Tablet Zona
Ta igra je všeč vsem
To je super igra in v mojem mobilnem telefonu ni prišla po stopnji 12-8, vendar zdaj ne odstranim. Imam leps world 1, leps world 2, leps world 3 in leps world zombies. Ta igra mi je zelo všeč in mi je zelo všeč Zelo mi je všeč ta igra in prosim, objavite leps world 4and5
Aplikacija mi je všeč samo, če ni vsebovala dodatkov
Lep's World 2 আর্কেড eqz
Zanimiv in lep MMO iz Amazon Games, ki bo igralce spopadel z nevarnostmi mistične dežele, bojevniki iz drugih časov in drugimi igralci. Novi svet obljublja
Street Racing 3D Racing pql
Odlična igrica!Super je👍
Polna kull igrica
Lep's World 2 Pelihalli vds
Igra je dobra, vendar je njen skok res zelo slab
to je samo izguba časa...sovražim to igro....mora obstajati koncept, ki ti lahko pomaga premagati stopnje, ko ne moreš 😠😠😠
Generator Kovanci In Diamanti Brezplačno Za LEP'S WORLD 2
Kako se začne 3 faze
Lepov svet 2....kaj naj rečem..? Hmmm...precej preveč podoben mariu za moj okus, čeprav sem namestil igro. Na splošno bi mu dal 1 od 5, ker nima domišljije in izvirnosti. Komaj čakam, da prenesem naslednji obrok (namig na sarkazem).
Všeč mi je ta aplikacija, zelo je zabavna ... Vse je kot pustolovščina Všeč mi je to, to aplikacijo bi morali prenesti tako lepo in je kot nalašč za otroke. Lahko kupimo like. NEVERJETNO, to res priporočam za vas, otroci!!!!!! 😂😂😂 Vem, da zvenim kot učiteljica 👩🏫 ampak ne, pravzaprav sem otrok, star sem 10 let in čez nekaj mesecev bom dopolnil 11 😂😂😂😂
to je lepa igra
ta igra mi daje resne Mario vzdušje! Mario je bila moja najljubša igra vseh časov in tako mi je všeč. Na začetku se mi je zdelo malo prelahko, a sčasoma pridejo izzivi. Vsekakor za poskus!
Drugi štosi V - Stran 2 - Motosvet
Pozdravljeni. Ta igra je po mojem mnenju boljša od Lepovega sveta 1. zakaj torej? Ker je njegova grafika boljša in ima nadgradnjo na nivojih 👌 😉
Zelo je fajn
Dobro ampak video ne dela...
ni slabo, želim si, da bi imeli več navodil, ampak dober način za preživljanje časa. Spominja me na Nintendo.
To je dobra igra. Všeč mi je .zelo zanimivo in prijetno, nekatere stopnje so pretežke, da je šef zelo nevaren, vendar mi je bil všeč. Najprej sem namestil, nato odstranil, potem bom ponovno namestil ustvarjalcu sveta leps velik pozdrav U😊😊